Bérbeadó Tripoláris rádiófrekvenciás gép - Szolgáltatás - Adás - - ingyenes hirdetés

Csernus Lajosné
15-01-15 3 Látták

Kozmetikusok, maszírozók figyelem: Bérbeadó tripoláris rádiófrekvenciás gép. A készülékkel arc, nyak, dekoltázs és testkezelést végezhetünk. Megfiatalítja a bőrt, amely annak köszönhető, hogy a lelassult kollagén rostokat újraéleszti, ezáltal fokozódik a hyaluronsav termelés és minden külső beavatkozás nélkül fiatalodik a bőr. Nincs külső vitaminbevitel, a bőr önmagát fiatalítja.Testkezelésnél a gép további hatása, hogy a bőrfelszín felmelegítésével a zsírsejtekben levő zsír megolvad és az a benne levő méreganyagokkal együtt a nyirokkeringésen keresztül távozik a szervezetből. Nagyon hatékony kiegészítője a fogyókúrának. A kezelés által elkerülhető a bőr megereszkedése, fiatal, szép lesz a bőr.

Cegléd

  Üzenet küldése


Bérbeadó Tripoláris rádiófrekvenciás gép Térkép

Térkép nézet

Ez is érdekelhet:

KÚTFÚRÁS, KÚTTISZTÍTÁS, PEST MEGYÉBE és BUDAPEST!

KÚTTISZTITÁS AKCIÓS ÁRON és KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL. Budapesten, Pest megyébe, Esztergom és kőrnyékén vállalunk Ásott kút, Gyűrűs kút, Kutak Tisztítását, nagy szakmai Tapasztalattal és Kutak fúrását minőségi Anyagokkal, Kis helyigényű kútfúró géppel,…

Hirdetés jelentése

Hirdess ingyen!

Szabályzat
Hasznos Tippek
Hirdetés feladás ITT!

: Ingatlan hirdetések
: Munka hirdetések
: Jármű hirdetések

Adó 1% felajánlás:

bohócdoktorok adó 1 százalék gyermekek

állatmenhely kutyamenhely adóbevallás adó 1 százalék állatvédő alapítvány egyesület felajánlás

harc a betegség ellen, daganat terápia, adó 1 százalék, felajánlás, ado1 nyilatkozat

Reklám

Friss hírek, Kazal.hu


Apróhirdetés feladás! Adás - Vétel hirdetés feladása ingyenesen! Ingyenes hirdetések fotóval! Fotós apróhirdető! Ingyenesen feladható hirdetés!
Adja fel ingatlan, gépjármű, bútor, számítógép, munkát kereső, munkát kínáló és egyéb hirdetését! Keres? Kínál? www.bolhapiac.net a megoldás!